Lakomen henkilöstö 2023

Tehosta liike­toimintaasi sopimus­suunnittelulla

Teollisuussuunnittelun moniosaajana tuomme asiantuntemusta ja lisäkäsiä projektiisi. Halutessasi toimitamme laitteet ja laitekokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Laitesuunnittelulla voit ulkoistaa itsellesi lisää aikaa pääliiketoimintaasi.

Sopimussuunnittelu ja lujuuslaskenta

Miten sopimussuunnittelu voisi hyödyntää liiketoimintaasi? Tarvitsetko juuri tietyn osa-alueen asiantuntijaa vai vain lisää suunnitteluvoimaa?  Haluat kenties keskittyä omaan liiketoimintaasi ja ulkoistaa suunnittelun asiantuntijalle. Siinä tapauksessa Lakomen suunnittelija voisi olla erittäin hyvä ratkaisu toimintanne tehostamiseen.

Tarjoamme palveluna sopimussuunnittelua sekä lujuuslaskentaa. Palvelumme hyödyntäminen on järkevää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Tarvitaan suunnittelun erikoisosaamista

Erikoisosaaminen ja erikoisympäristöt sekä lujuuslaskenta vaativat enemmän osaamista ja huomioonottamista.

Lisää suunnittelukapasiteettia

Suunnittelukapasiteetin nostaminen tietyn projektin ajaksi voi olla kätevämpää kuin palkata uusi suunnittelija.

Keskity ydinliiketoi­mintaan

Sopimussuunnittelija antaa sinulle aikaa keskittyä oleelliseen ja hoitaa suunnittelun luotettavasti puolestasi.

Suunnitellaanko yhdessä?

Klikkaa tuosta oikealta ja aloitetaan keskustelu.

Kyllä, juodaas kahvit!

Traktorin kokoamishihnan loppukevennin

Mitä on sopimussuunnittelu?

Teollisuuden sopimussuunnittelijana suunnittelemme asiakkaan haluamia kehityskohteita. Toteutamme sovitun osa-alueen suunnittelun. Tarvittaessa toimitamme myös laitteet ja laitekokonaisuudet avaimet käteen -toimituksena.

Laitesuunnittelulla asiakas voi ulkoistaa itselleen lisää aikaa pääliiketoimintaansa. Tämä tehostaa asiakkaan hankintaprosessia, kun vastuullisen suunnittelun, laitteen kokoamisen ja käyttöönottotestauksen hoitaa sopimuskumppani, Lakome Oy.

Toimitettaviin laitteisiin haetaan tarvittavat sertifikaatit, kuten CE-​merkinnät. Tällä varmistetaan laitteiden turvallisuus ja lisätään asiakkaan prosessien työturvallisuutta. Laitteet ovat varmasti määräysten mukaisia, tehokkaita ja turvallisia.

Etuakselitarrain lujuuslaskelma2

Mitä on laitesuunnittelu?

Laitesuunnittelu tarkoittaa prosessia, jossa suunnitellaan laitteita tai kokonaisia järjestelmiä, jotka täyttävät halutut toiminnalliset vaatimukset ja suorituskykytavoitteet. Laitesuunnittelu voi kattaa monia erilaisia ​​laitetyyppejä, kuten koneita, sähköisiä järjestelmiä, tietokoneita, rakenteita tai muita teknisiä järjestelmiä.

Laitesuunnitteluun sisältyy yleensä useita vaiheita, mukaan lukien esisuunnittelu, tarkempi suunnittelu, prototyyppien valmistus ja testaus sekä lopulta laitteen tai järjestelmän valmistus ja käyttöönotto. Käytämme suunnitteluun SolidWorks-​ohjelmistoa.

Laitesuunnittelun tavoitteena on tuottaa laitteistoja ja laitteita, jotka ovat toiminnallisesti tehokkaita ja nostavat asiakkaan prosessien tehokkuutta. Laitteet ovat kustannustehokkaita eli säästävät asiakkaan rahaa ja aikaa. Ne ovat myös turvallisia ja pitkäikäisiä. Lisäksi laadukas laitesuunnittelu pitää sisällään ympäristönäkökohtien huomioonottamisen. Teollisuuden laitesuunnittelulla on keskeinen rooli varmistettaessa, että teollisuuslaitokset toimivat tehokkaasti, turvallisesti ja luotettavasti.

Rengasnostin

Lyhyesti

Teollisuuden laitesuunnittelijat suunnittelevat laitteita ja järjestelmiä, jotka täyttävät teollisuuden tarpeet ja vaatimukset, ja samalla parantavat prosessien tehokkuutta, tuottavuutta sekä laatua. Teollisuuden laitesuunnittelu myös auttaa varmistamaan, että laitteet täyttävät turvallisuus-​ ja ympäristövaatimukset, mikä on erityisen tärkeää teollisuuslaitosten toiminnassa.

Laitesuunnittelijat voivat kehittää uusia teknologioita ja innovaatioita, jotka parantavat tuotantoprosessien tehokkuutta ja kestävyyttä. Teollisuuden laitesuunnittelu on välttämätöntä nykyaikaisten teollisuuslaitosten ja prosessien toiminnan kehittämiseksi, mikä puolestaan edistää taloudellista kasvua ja kestävää kehitystä.

Case

Valtra-kumppanuus
– lisää tehoa ja työturvallisuutta

Valtra ja Lakome ovat tehneet jo vuosikymmenen ajan yhteistyötä Valtran tuotannon tehostamiseksi.

Referenssit

Hyviä juttuja, vai mitä?

Järjestetään tapaaminen ja aloitetaan ratkaisemaan teidän yrityksenne tarvetta.

Ota yhteyttä

Johtonippu

Palvelut ja tuotteet

Teollisuuden laitetoimittaja, joka ymmärtää tarpeesi

Palvelemme kaikkia teollisuuden aloja luotettavasti, ripeästi ja ystävällisesti. Toimimme tiiviisti yhteistyökumppaneitamme kuunnellen ja kehitämme omaa toimintaamme kumppaneiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille, mitkä ovat tuotantosi haasteet, niin toteutamme juuri siihen vastaavan ratkaisun!

Mitä me teemme?