ST5 testauspenkki yksityiskohta

Nosta laatua tuote­testauksella

Suunnittelemme, rakennamme, toimitamme ja otamme käyttöön automaattiset tai manuaaliset mekaniikan, hydrauliikan ja elektroniikan testauslaitteistot.

Automaattisen testauslaitteiston hyötyjä

Automatiikka tekee testausprosessista sujuvan alusta loppuun saakka. Se huolehtii oikean testiohjelman muodostamisesta oikealle testattavalle laiteyksilölle joka testauksessa. Testauslaitteisto kytkee testattavan laitteen automaattisesti oikella tavalla testipenkkiin ja suorittaa testin. Lopuksi testausohjelmisto muodostaa tuotteen testausraportin.

Toteuttamiamme laitteita on tällä hetkellä käytössä muun muassa AGCO-konsernilla voimansiirron komponenttien ja valmiiden traktoreiden lopputestauksessa. Lisäksi rakennusten ikkunoiden tiiveyttä mitataan toimittamallamme testauslaitteistolla.

Varmistaa tuotteen laadun jo ennen markkinoille tuloa

Näin vältetään mahdolliset ongelmat ja reklamaatiot asiakkailta jälkeenpäin.

 

Säilyttää tuotteen laadun korkeana koko elinkaaren ajan

Vähentää reklamaatioita, parantaa laatumielikuvaa ja varmistaa tuotteen turvallisuuden sekä pitkän elinkaaren.

Varmistaa asetetut laatuvaatimukset ja turvallisuusstandardit

Testaamalla varmistutaan siitä, että laite toimii halutulla tavalla ja on turvallinen käyttäjille.

Suunnitteletko testauksen laajentamista?

Napsauta tuosta oikealta, niin istutaan alas ja keskustellaan tarpeistanne.

Kyllä, juodaas kahvit!

Raskaan kaluston koeajonostin

Mitä on tuotetestaus?

Tuotetestaus on tärkeä osa teollista valmistusprosessia, ja sen avulla varmistetaan tuotteiden laatu ja turvallisuus jo ennen niiden lanseerausta markkinoille. Testausta kannattaa tehdä koko tuotannon ajan, jotta voidaan varmistua tuotteen laadusta.

Testauksen avulla laatu voidaan säilyttää halutunlaisena koko tuotteen elinkaaren ajan, jolloin se ei vaihtele eikä aiheuta reklamaatioita. Tuotetestauksen tarkoitus on varmistaa, että tuote täyttää asetetut laatuvaatimukset ja turvallisuusstandardit, ja että se toimii halutulla tavalla.

ST5 testauspenkki yksityiskohta

Miksi tuote testataan?

Tuotetestauksen avulla voidaan havaita mahdollisia puutteita ja vikoja tuotteessa ennen sen julkaisemista, mikä auttaa välttämään mahdolliset ongelmat ja reklamaatiot asiakkailta jälkeenpäin. Tämä parantaa tuotteen imagoa ja laatumielikuvaa sekä lisää luottamusta tuotteeseen asiakkaiden keskuudessa.

Tuotetestauksessa voidaan suorittaa erilaisia testejä:

  • Suorituskykytesteissä arvioidaan tuotteen suorituskykyä ja toimintaa.
  • Laatutesteissä arvioidaan tuotteen laatua, kestävyyttä ja materiaaleja.
  • Turvallisuustesteissä puolestaan arvioidaan tuotteen turvallisuutta ja sähkömagneettista yhteensopivuutta.
  • Ympäristötesteissä arvioidaan tuotteen ympäristöystävällisyyttä ja kestävyyttä.

Valmistamiemme tuotteiden turvallisuuden takeena on CE-​merkintä.

ST5 testauspenkki

Miksi automaattinen testaaminen?

Tuotetestaus voidaan suorittaa manuaalisesti tai automatisoidulla testauslaitteistolla. Automatisoidulla testauslaitteistolla tuotetestaus on tehokkaampaa ja luotettavampaa, ja se mahdollistaa suuremman määrän testejä samassa ajassa. Automatisoidulla testauslaitteistolla voidaan myös tallentaa ja analysoida tietoja, mikä auttaa parantamaan tuotteiden suorituskykyä ja vähentämään mahdollisia ongelmia ja kehittämään tuotetta entistä paremmaksi. Automaattinen testaus mahdollistaa jokaiselle tuotteelle dynaamisesti toteutetun testiohjelman.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tuotetestaus on käyttäjän kannalta tärkeä osa valmistusprosessia. Sillä varmistetaan tuotteiden oikea laatu, turvallisuus ja toiminta ennen niiden toimittamista asiakkaille. Tuotetestauksella voidaan myös havaita mahdollisia puutteita ja vikoja tuotteessa ennen sen julkaisemista.

Johtonippu

Palvelut ja tuotteet

Teollisuuden laitetoimittaja, joka ymmärtää tarpeesi

Palvelemme kaikkia teollisuuden aloja luotettavasti, ripeästi ja ystävällisesti. Toimimme tiiviisti yhteistyökumppaneitamme kuunnellen ja kehitämme omaa toimintaamme kumppaneiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille, mitkä ovat tuotantosi haasteet, niin toteutamme juuri siihen vastaavan ratkaisun!

Mitä me teemme?

Hyviä juttuja, vai mitä?

Järjestetään tapaaminen ja aloitetaan ratkaisemaan teidän yrityksenne tarvetta.

Ota yhteyttä