Robottisolu usealla robotilla

Apukäsiä tuotantoon cobottien muodossa

Toimitamme räätälöidyt yhteistyörobottijärjestelmät kaikkeen teollisuuteen.

Cobottien tarjoamat hyödyt liiketoiminnalle

Suunnittelemme ja toimitamme valmiiksi kasatut ja testatut yhteistyörobotti- ja perinteiset robottijärjestelmät kaikkiin tehtäviin ja ympäristöihin. Valmiit robottisolut sopivat erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin, joissa tuotantoprosessi on toistuva. Yhteistyörobottia kutsutaan myös nimellä cobotti. Yhteistyörobotit on tarkoitettu tiloihin, jossa työskentelee samaan aikaan myös ihmisiä.

Tehokkuuden kasvu

Robotit toistavat tehtäväänsä tarkemmin, nopeammin ja pidempikestoisesti kuin mihin ihmisen fysiologia pystyy. Tehtävään sopivien cobottien käyttö mahdollistaa pidempien sarjojen tuotannon nopeammin.

Laadun lisääminen

Robotit toistavat tehtäväänsä virheittä ja tarkemmilla toleransseilla. Tämä mahdollistaa tarkemman tuotantoprosessin ja parantaa tuotteen ja työn laatua.

Parempi työturvallisuus

Cobotit voivat työskennellä samassa tilassa kuin ihmiset estäen antureillaan törmäykset ja vahingot. Liikkeet ovat ennakoitavia ja toistuvia, joten työtapaturmien riski pienenee.

Aloitetaanko cobottiyhteistyö?

Napsauta tuosta oikealta, niin istutaan alas ja keskustellaan tarpeistanne.

Kyllä, juodaas kahvit!

Universal robots - yhteistyörobotti

Mitä ovat yhteistyörobotit

Yhteistyörobotti eli cobotti on robottityyppi, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä ihmisten kanssa teollisuuden tai muiden tehtävien suorittamisessa. Ne eroavat perinteisistä roboteista siten, että niillä on paremmat kyvyt toimia lähellä ihmisiä ja ympäristöjä ilman, että ne aiheuttavat turvallisuusriskiä.

Yhteistyörobotit tarjoavat uusia mahdollisuuksia teollisuuden automatisointiin ja digitalisointiin parantaen tehokkuutta ja tuottavuutta esimerkiksi kokoonpanossa, tuotteiden pakkaamisessa kuljetusyksiköihin ja esineiden siirtämisessä. Meillä on laaja kokemus erilaisista robottivalmistajista ja käytämme parhaita saatavilla olevia yhteistyörobottivalmistajien tuotteita.

 

Robottikäsi5

Miksi käyttää cobotteja teollisuustuotannossa?

Yhteistyörobotit ovat tärkeä osa nykyaikaista teollisuuden digitalisaatiota ja niiden käyttö hyödyttää teollisuuden yrityksiä monin tavoin. Ne parantavat yrityksen tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta ja auttavat yrityksiä parantamaan laatua ja vähentämään virheitä.

Yhteistyörobotit voivat toimia yhdessä ihmisten kanssa ja tarjoavat siten uuden tavan toteuttaa tuotantoprosesseja teollisuudessa. Yhteistyörobotti ja ihminen voivat toimia samassa tuotantolinjassa turvallisesti. Niiden avulla voidaan suorittaa monimutkaisia ja vaativia tehtäviä, joita ihmiset eivät yksin pysty suorittamaan tai joita heidän on vaikea pitää hallinnassa. Yhteistyörobotit ovat tärkeitä erityisesti monimutkaisissa ja vaativissa tuotantoprosesseissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja nopeaa toimintaa.

Yhteistyörobotit myös vähentävät työntekijöiden altistumista vaarallisille tai terveydelle haitallisille tehtäville ja aineille, joiden parissa he joutuvat työskentelemään. Tämä parantaa työturvallisuutta ja vähentää sairauksien ja loukkaantumisten riskiä.

 

Robottikäsi4

Cobotit ovat tuotannon moniosaajia

Yhteistyörobotit tarjoavat uusia mahdollisuuksia automatisoida ja digitalisoida teollisuuden prosesseja. Ne voivat kerätä ja analysoida tietoja reaaliajassa ja tarjota tärkeitä tietoja yrityksen johdolle päätöksenteon tueksi. Tämä parantaa yrityksen kilpailukykyä ja auttaa yritystä reagoimaan nopeasti muutoksiin markkinoilla.

Yhteistyörobotit ovat myös tehokkaita ja säästävät energiaa, mikä tekee niistä kestävän ja taloudellisen vaihtoehdon teollisuudelle. Robottien käyttö vähentää myös materiaalien ja energian kulutusta, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Yhteistyörobottien käyttö teollisuudessa tarjoaa monia etuja, joita ei voi saavuttaa muilla menetelmillä. Ne parantavat tehokkuutta, vähentävät virheitä, parantavat työturvallisuutta ja tarjoavat tärkeitä tietoja yrityksen johdolle.

Olemme toimittaneet yhteistyörobottituotantosoluja muun muassa räjähdysaineteollisuuteen.

Robottisolu usealla robotilla

Palvelut ja tuotteet

Teollisuuden laitetoimittaja, joka ymmärtää tarpeesi

Palvelemme kaikkia teollisuuden aloja luotettavasti, ripeästi ja ystävällisesti. Toimimme tiiviisti yhteistyökumppaneitamme kuunnellen ja kehitämme omaa toimintaamme kumppaneiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille, mitkä ovat tuotantosi haasteet, niin toteutamme juuri siihen vastaavan ratkaisun!

Mitä teemme?

Hyviä juttuja, vai mitä?

Järjestetään tapaaminen ja aloitetaan ratkaisemaan teidän yrityksenne tarvetta.

Ota yhteyttä