Valtra S

Valtra-kumppanuus

Valtra ja Lakome ovat tehneet yhteistyötä Valtran tuotannon automatisoimiseksi ja tehostamiseksi. Yhteistyö on ollut molempia hyödyttävää ja tuloksellista, jo vuosikymmenen ajan. Valtra on maailman johtavia traktorien valmistajia, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan traktoreita ja traktoreiden osia. Lakome on tuotannon tehostamisen ja tuotetestauksen laitetoimittaja, joka panostaa asiakkaidensa tuotannon eri osa-alueiden tehostamiseen.

Yhteistyön tuloksena on syntynyt laitteita ja testauskokonaisuuksia, joilla Valtra on pystynyt tehostamaan tuotantolinjastonsa tehoa ja lisäämään työturvallisuutta. Lakomen toteuttamat laitteet on suunniteltu kestävyyttä ja työergonomiaa silmällä pitäen, mikä parantaa käyttäjien työolosuhteita ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Vesa Hytönen, kehitysinsinööri, AGCO Valtra:

-Olen tehnyt Lakomen ja Samconsin kanssa yhteistyötä vuodesta 2012. Lakome on ollut luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi, koska Lakomella on ollut vahva kokemus ja tuntemus Valtran prosesseista. Uusien mallien kehityksessä on ollut helppoa tukeutua tähän kokemukseen.

Mitä merkittävää Lakomen ja Valtran yhteistyön tuloksena on syntynyt?

-Apuvälineiden parannukset tuotantolinjalle on tarjonnut merkittävää etua Valtralle. Asioita on ideoitu ja alustavasti suunniteltu yhdessä ja työ on sitten toteutettu valmiiksi tuotteeksi Lakomella.

Miten tyytyväinen olet ollut yhteistyöhön?

-Olen ollut tyytyväinen. Tuki on lähellä, koska Lakomen tuotantotilat sijaitsevat vain parinkymmenen kilometrin päässä Kellankoskella. Yhteistyö on ollut tiivistä ja projektipalavereja on pidetty niin TEAMSillä kuin paikan päällä. On ollut helppo käydä katsomassa projektin etenemistä Lakomen tiloissa ja samoin Lakomen suunnittelijat pystyvät tarkistamaan yksityiskohtia vierailemalla Valtralla. Tämän toiminnan lopputuloksena syntyy hyvä laite, jonka tuki ei lopu laitteen toimittamiseen vaan kehitystä on jatkettu tarpeen mukaan myös valmiin laitteen toimituksen jälkeen.

Suositteletko Lakomea muille?

-Kyllä, Suosittelen Lakomea ehdottomasti tuotannon tehostamisen laiteratkaisujen toimittamiseen. Lakome yhteistyö on toiminut loistavasti Valtran kansa. Yhteistyö on joustavaa, helppoa, nopeaa ja asiantuntevaa.

 

AGCO Suomi Oy  – Valtra traktorit

Hyviä juttuja, vai mitä?

Järjestetään tapaaminen ja aloitetaan ratkaisemaan teidän yrityksenne tarvetta.

Ota yhteyttä

Valtralle toteutettu kokoonpanolinjan loppukevennin.

 

Hyväksy evästeet katsoaksesi tämän videon.